^Ugrás a lap tetejére

József Attila Művelődési Központ

Sárbogárd

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Színház

 

Michael Stewart: Szeretem a feleségem!

pikáns vígjáték két részben
 
SzereplőkPikali Gerda, Magyar Attila, Timkó Eszter, Szakács Tibor, Czakó Ádám
 
RendezőMagyar Attila 
 
Mottó: A házasság maga a csoda. Csoda, hogy működik?! De a házasságot néha fel kell frissíteni, nehogy kihűljön. Csináljuk hármasban? Vagy még többen? Négyesben? De hogyan...?
 

Az Amerikában játszódó történetben egy nagyszájú fickó meggyőzi barátját, hogy nézetei a házasságról elavultak, ma már sokkal szabadosabban kell házaséletet élni, csinálják hármasban, vagy négyesben, feleség-cserével. A feleségek előbb tiltakoznak, később - hol mert telebeszélik a fejüket, hol csak bosszúból - belemennek a dologba, és hogy ezután mi történik a hatalmas, szinte az egész díszletet kitöltő franciaágyban, az már legyen azok élménye, akik megteszik maguknak azt a szívességet, hogy megnézik ezt a fergeteges helyzetkomikumok és az egymás minden rezdülését-gondolatát ismerő neves közreműködők igazi örömjátéka nyomán a végletekig feszített vígjátékot. Nem kell félni, az erkölcsök érintetlenek maradnak…

 

Jegyek a művelődési központban kaphatók hétköznap 13-20, szombaton 16-20 óráig. A belépőjegy ára: 3.000 Ft

Jegyrendelés erről a weboldalról lehetséges, olvassa el a tájékoztatót a "Jegyrendelés" menüpontban (jobb oldali oszlop, felül).

 

Jegyrendelés

Virtuális túra

Sárbogárd régen

Egészséges Sárbogárd

Összetartó közösséggel Sárbogárd fejlődéséért

COPYRIGHT 2013  muvhaz.bogard.hu