^Ugrás a lap tetejére

József Attila Művelődési Központ

Sárbogárd

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Színház

2019. október 19-én, szombaton, 19 órakor:

Ray Cooney: PÁRATLAN PÁROS

Ray Cooney ( A Miniszter Félrelép és a Ne Most Drágám szerzőjének) legsikeresebb műve Angliában és világszerte is, melyet a Londoni Westenden folyamatosan játszottak, több mint 9 évig. Magyarországon a Madách Színházban volt megtekinthető, ahol szintén töretlen sikernek örvendhetett az előadás tekintve, hogy 25 évig a intézmény repertoárjának részét képezte. 2019-ben a Bánfalvy Stúdió ezen előadás kizárólagos, országos jogainak megszervezésével szeretné folytatni tevékenységét és az elmúlt évek példáját követve (Miniszter Félrelép, Nicsak, ki lakik itt?!) egy egész estés szórakozást nyújtó, nevetésekkel teli előadást szeretnénk létrehozni. 
 

"Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…

Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között."

A főszereplők közül ketten a frissen kézbe kapott szövegkönyvvel: Gesztesi Károly és Száraz Dénes.

Jegyrendelés

Virtuális túra

Sárbogárd régen

Egészséges Sárbogárd

COPYRIGHT 2013  muvhaz.bogard.hu